Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

249 nap...:)

Gyönyörű, napsütésre ébredtünk. Ma reggelre iktattam be a napi tornámat, így már felfrissülve indulok neki a napnak. Egy 20 perces hasizom gyakorlatot és egy 20 perces popsit csináltam meg. Nagyon szeretem Réka tornáját, így a választás ma is rá esett. Kellően buzdít, lendületet ad!!! 

Remélem mindenki szán rá egy kis időt, hogy ma is előrébb legyen a kitűzött célok elérésében :) :) Szép napot!!!!

0 Tovább

250 nap...:)

... és igen ma is megcsináltam!!! Remélem ezzel nem csak én vagyok így, hiszen a sport és az utána lévő érzés, tényleg nagyon feltölti az embert :) már ezért érdemes csinálni!!!

... nem ment egyszerűen, nehezen indultam neki, de egy nagyon kellemes délutáni futást tudhatok magam mögött. Amikor megteszem az első lépéseket már tudom, hogy menni fog és jól döntöttem..., aztán amikor kiérünk a futópályára és látom mennyi ember sportol mégjobban motivál és lendületet ad :) !!! 

0 Tovább

251 nap...:)


Ma reggelre iktattam be a napi tornámat,  ami egy 20 perces hasizom gyakorlat volt. Próbálok odafigyelni, hogy minden nap más testrészeket mozgassak meg. Nem szabad feladni, kűzdeni kell a kitűzött céljainkért. Minden nap közelebb vagyok/vagyunk az elképzeléseinkhez!!! 

Szép napot mindenkinek :)

0 Tovább

252 nap...:)

Tegnap elég nehéz napom volt, este mégis szántam rá időt, és egy 20 perces popsi blokkot tornáztam végig!!! Utána pedig egy esti sétára mentünk a városba :) . Annyira jó volt, egy kicsit kisszelőztetni a fejemet...:) :) :) :)

0 Tovább

253 nap...:)


Legyen ez a mai mottó!!! Én ezt jelen helyzetemben, minden élethelyzetemre be tudom azonosítani..., kitartónak kell lennünk!!! Ma egy 20 perces popsi gyakorlatot csináltam meg, és mivel több időt most nem tudtam fordítani az edzésre, ezért súlyokkal nehezítettem..., mai sport kipipálva :)

Remélem mindenki tesz ma is azért, hogy a kitűzött céljai megvalósuljanak :) :) :) 

Szép napot :)

0 Tovább

254 nap...:)

Ma délelőtt hívott telefonon a barátnőm..., nagyon jó volt vele beszélgetni (mint mindig :)) és olyan jól esett, hogy újságolta, minden este olvassa a blogomat...!! Bízok benne, hogy több embernek ad majd lendületet és erőt, ez a kezdeményezés...., hiszen tényleg mindenki tud egy kis időt szánni a napjából a sportra..., még ha csak napi 20 percet is, de azzal is közelebb van a céljai eléréséhez. Így még motiváltabban álltam neki a délutáni tornámnak. A jelenlegi favorit Rubint Réka dvd-ről csináltam meg a 20 perces has illetve a 20 perces popsi blokkot :) Hogy még nehezebb legyen, a popsinál felvettem a lábsúlyaimat. Jó érzés, hogy mindig támogatnak, a kitűzött céljaimban :) :) :) köszönöm !!!

Motivációs tippek:

0 Tovább

255 nap...:)

Ma ismét egy szuper napsütésés őszi napunk volt. Szeretem ezt az időszakot, olyan jó a reggeli kávét is úgy meginni, hogy a nap sugaraira ébredezünk... Délutánra be volt tervezve a torna, de csak tolódott csak tolódott, míg végül egy szuper közös futás lett belőle. Igaz magamtól nem igen mentem volna, de szerencsére van egy nagyon motíváló barátom :), akinek köszönhetően ma ismét egy felfrissítő futásban volt részem. Jól beöltözve indultunk neki, közben zenét hallgattunk (amit nagyon szeretek, hiszen túllendít mindig, ha már lankadna a lendületem). Gyönyörű naplementét láttunk míg futottunk és mire a házhoz visszaértünk már be is sötétedett. 50 percet futottunk, körülbelül 7km-t :) :) :)

Jók ezek a közös sportélmények :), annyira jó ezekre a pillanatakra visszagondolni. Ma is sikerült teljesíteni!!! Ezzel a tudattal sokkal nyugodtabban fogok aludni :) :) :)

0 Tovább

256 nap...:)

Hogy miért??? Hogy megmutassam, hogy képes vagyok rá!!! Bebizonyítsam magamnak, hogy odafigyeléssel lehet nekem is olyan alakom, amiről eddig mindig csak azt mondtuk anyával, hogy őket tuti "tenyésztik"..., ilyen nem lehet......, de igen kitartó munkával lehet. Ahogy azt múlt héten terveztem, ma beiktattam egy 40 perces Rubint Réka tornát az új dvd-ről. Ez a torna felér egy 90 percessel..., már az első 10 perc után szakad rólam a víz, de így a hatásos :) :) :) Torna után, egy nagy energiambombát érzek magamban. Ma is kipipálva :)

0 Tovább

257 nap...:)

Tegnap egy izgalmakkal teli napnak néztem elébe....mivel tudtam, hogy délután már nem leszek otthon és nem lesz időm, ezért még reggel felfrissítettem magam egy 20 perces Rubint Rékás popsi edzéssel. Kitűztem magam elé célnak a minden napi tornát és jó érzés, hogy sikerült úgy alakítanom a napjaimat, hogy ezt eddig meg is megvalósítottam.


Ezt a dvd-t nagyon megszerettem, szuperek a blokkok, jók a zenék...:) :) megunhatatlan. Jelenleg ez most a kedvenc!!!

0 Tovább

258 nap...:)

Ma még mindig hatása alatt voltam a FittArénás napnak. Feltöltött és motivált..., tudtam, hogy csak délelött lesz időm a tornához. Így neki is álltam. Péntek Enikő neve is akkor vállt ismerté számomra, amikor nyilvánossá tették a fellépőket és végignéztük a listát. Nagyon megtetszett az ő edzésformája. Jó, hogy a tornái végén kipurcanva érzem magam. Egy 40 perces blokkot csináltam végig, és a végeredmény nem maradt el..., a trikómból csavarni lehetett a vizet ;)

0 Tovább

FittFru

blogavatar

Jövő évben tartandó esküvőnkre, a kívánt alak elnyerése. Rendszeres napi testmozgással, helyes táplálkozással :)

Utolsó kommentek