Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

233, 232, 231, 230 nap...:)

Igen, tudom...., pár nap beszámolójával el vagyok maradva. Mentségemre szóljon, péntek óta elég mozgalmasak voltak a napjaim..., de a legfontosabb egyik nap sem maradt ki a a feltöltő napi tornám :) :) :) Hol is kezdjem, pénteken még munka előtt csináltam meg egy 20 perces popsi blokkot, a 2015-ös réka dvd-ről. Majd indultam munkába. Szombatot anyánál töltöttem, délután a film+-on nagyon jó kis filmeket, meséket vetítettek..., így estére jutottam el odáig, hogy rászántam magam egy kis mozgásra. Telefonomon hoztam be, Rékának az első dvd-ről a 20 perces második részt, és mivel ezt már tényleg többször csináltam és tudom mi-miután jön ezért, még a harry pottert is tudtam közbe nézni..., majd anya is megcsinálta a napi kis tornáját és neki is megmutattam a statikus fekvőtámaszt. Sokkal jobban ment neki, mint nekem első alkalommal :) Tegnap utaztunk vissza Fehérvárra és pont úgy érkeztünk, hogy kezdődött a sztárban sztár döntője, amit már nagyon vártam..., így már nem álltam neki, hanem a műsor végeztével csináltam meg egy kis réka popsit :) :) :) és így nyugodt lelkiismerettel feküdtem le!!! Ma pedig, mivel úgy érzem, hogy igazán egy 40 perces napi mozgás izzaszt le igazán, ezért úgy alakítottam a napom, hogy ezt megvalósíthassam, és sikerült!!! Teljes test, comb gyakorlatokat választottam a mai napra :) :) :)

Remélem mindenki tett ma is egy keveset, a jobb életvitelért :) :) :) Csak POZITÍVAN

0 Tovább

234 nap...:)

Ez az idézet vonatkozik az élet minden pontjára..., néha úgy gondoljuk, hogy mi nem vagyunk képesek egy adott cél elérésére..., de IGEN csak tenni kell érte/értük. Lehet az út során lesznek hullámvölgyek, de a siker garantált, ha kitartóan teszünk az álmainkért :) :) :)

Ma elég korán kelltünk és így több időm volt munka előtt a tornára. Így ma egy 40 perces blokkot csináltam végig. Ami egy 20 perces csípő-popsi illetve egy 20 perces has blokkból állt. Így feltöltődve állok neki a mai napomnak! 

Hajrá mindenkinek, tornázzatok ma is!!! :) :) :)

0 Tovább

235 nap...:)


Csak úgy pörögnek a napok..., mintha most kezdtem volna a blog írását. Aztán már a 235 napnál tartunk..., szerencsére a lendületem nem csökkent a napi mozgás rendszerességében. Néha érzem, hogy nehezebben állok neki, de az nem fordult meg eddig egyszer sem a fejemben, hogy kihagynám. Ma este volt időm a napi tornához. A jól bevállt 20 perc popsit csináltam meg. Látom már a változásokat..., gondoltam arra, hogy készítek majd fotót, hogy legyen majd előtte-utána képem.

Este sütöttünk gesztenyét. Ez volt az első alkalom, eddig még nem csináltunk. Nagyon finom lett :) :) :) Utánaolvastam nagyon sok jótékony hatása van, uh vittünk ma be ezzel is vitaminokat:

http://www.bien.hu/egeszseg-es-eletmod/egeszseges-etrend/miert-egyunk-gesztenyet/113433

Próbáljátok ki Ti is, nagyon finom és olyan hangulatos volt elkészíteni (karácsonyi illata volt) :) :) :)

0 Tovább

238,237,236 nap...:)

Az elmúlt napjaim pörgősen, eseménydúsan telltek. Szombaton hajnalba értem haza munkából, és délelőtt már korán útnak indultunk barátainkhoz... :), ezért tudtam máskor nem, csak felkelés után tudok tornázni. Így ismét reggelre iktattam be a tornámat. Amit talán jobban is szeretek, mivel már a nap kezdetén kapok a torna végeztével egy nagy lendületet :) :) :)

- vasárnap 2015-ös dvd Réka 20 perc has

- hétfő 2015-ös dvd Réka 20 perc popsi

- kedd 215-ös dvd Réka 20 perc popsi (súlyzóval)

A napok sajnos már elég hűvösek, így az embernek ilyenkor nincs nagyon kedve kimozdulni (legalábbis én így vagyok), ilyenkor jobb otthon a meleg lakásban lenni, de ez sem kifogás arra, hogy ne tornázzunk. Tényleg annyi lehetőség közül lehet már választani, minden nap más dvd-re lehet tornázni. A legfontosabb a rendszeresség, hogy tegyünk minden nap a jobb életvitelért! Táplálkozásban ezen még van mit fejlődnöm, mivel néha azért nem tudok ellenálni egy finom tortának, csokinak...:), de itt is a mértékletességre törekszem!!! :) :) :)

0 Tovább

239 nap...:)

A mai esős, borús idő ellenére még így munka előtt tornáztam egy 20 percet. Szívesebben maradtam volna még az ágyban, de tudtam, hogy csak most van időm a napi tornára. Rékának a 2015-ös hasas blokkját csináltam végig :) :) :) 

Mindenkinek kitartást és sok energiát küldök, ma is tegyetek egy kicsit az egészséges, fittebb életért:

0 Tovább

240 nap...:)

Délelőtt úgy volt, hogy elmegyünk futni..., viszont elég hűvösnek ítéltem az időt, ma a nap sem sütött..., így itthon tornáztunk egy nagyot!!! Örülök, hogy vannak napok, amikor közösen edzünk. Ha egy igazán leizzasztós tornára vágysz, akkor Rékának a 2015-ös dvd-ről a 40 perces blokkját ajánlom. Először amikor nekiálltunk, szakaszokba tudtuk csak megcsinálni, mostanra már teljesen jól megy és már a fekvőtámaszt is meg tudom csinálni. Ez nagy öröm számomra, hiszen nekem eddig nem ment..., igaz még van mit csiszolni, hiszen a rendesből még csak pár megy, így én a női verziót csinálom. Ha gyakorolja az ember, egyre jobban mennek az elsőre nagyon nehéz, szinte lehetetlennek tűnő gyakorlatok. Felér ez a 40 perc egy 90 perccel az tuti, legalábbis a ruháink tiszta vizek voltak mire végeztünk. Plankinget is csináltunk a végén. Stopperral mértük..., csináljunk meg 3 percet...(mondtuk könnyelműen így a torna végeztével), aha 1 perc is kegyetlen volt, de azt sikerült teljesíteni. Holnap jó lenne tovább bírni..., megpróbálom!! Emelem pár másodperccel a tűrőképességem :)

Este vacsira gyümiket ettem, köztük finom gránátalmát is (amivel megleptek). Olyan jó kibontogatni a magokat, teljesen bele tud az ember merülni... :) Nagyon sok jótékony hatása van:

http://www.granatalma.hu

Mindenkinek kellemes, vidám estét :) :) :)

0 Tovább

242,241 nap...:)

GARANTÁLT IZOMLÁZ...., így tudnám jellemezni Péntek Enikő tornáját. Tegnap munka előtt csináltam végig a gyakorlatokat. Nagyon megörültem, amikor megláttam, hogy felkerült youtubra az idei FittArénás tornája, így nem volt kérdés, hogy arra fogok tornázni. Napközben már éreztem az ő tornáinak a hatását, ami nagyon jó érzés, mivel tudom, hogy van értelme.

Örülök, hogy többen kiírásomon felbuzdulva, Ti is kipróbáltátok a tornáját!!! Csak így tovább :), együtt sokkal könnyebb elérni a céljainkat! 

Mai reggeli tornára, Rubint Réka 2015-ös 20 perces popsi gyakorlatát csináltam meg, persze súlyzókkal :) :) 

Hajrá, nem késő elkezdeni!!! Ma is szánjatok egy kis időt magatokra, egy kis tornázással :) :) :)

0 Tovább

243 nap...:)

Péntek Enikő intervall edzésére tornáztunk ma este. Ennek a kardió jellegű mozgásformának a lényege, hogy a mozgást nem csupán egyenletes tempóban kell végezni, hanem tervszerűen váltakozó szakaszokra bontva. Az edzés során vannak terhelési és pihenőidők, ezek váltják egymást. 30 percet tornáztunk, a végére pedig statikus gyakorlatokat csináltunk. Ennél egy-egy percig kellett kitartani az adott gyakorlatot. Volt egy 3 perces statikus fekvőtámasz is..., na ez kimondva olyan kis rövid időnek tűnik, de jelen erőnlétben nem tudtuk végig kitartani..., van még mit gyakorolni. Az biztos, hogy a hasamba már most izomláz van :) :) :)

Szép estét :)

0 Tovább

246,245,244 nap...:)

Az elmúlt napjaim elég mozgalmasan telltek, de szántam minden nap időt a tornára!!! Motivált a kitűzött célom... Szombat reggel kezdtem egy 20 perces Réka hasas tornával, tegnap Péntek Enikőre tornáztunk..., ma pedig egy 20 perces Réka popsit csináltam meg reggel, hogy nehezítsem a lábsúlyaimmal :) :) :) 

Megpróbálok a Péntek Enikős blokkokból többet beiktatni egy hétre. Mivel hatásosnak érzem nagyon. Eddig párat volt szerencsém kipróbálni, és a torna végeztével mindig éreztem a hatását. Tegnap például fenékre és hasra voltak a gyakorlatok. Volt benne statikus fekvőtámasz, hasprés.... :) :) minden, ami a kitűzött cél eléréséhez szükséges!!!

Maradjunk erősek, szép napot mindenkinek :) 

0 Tovább

248,247 nap...:)

Az elmúlt 2 napot egy gyönyörű helyen töltöttük a barátokkal. Hihetetlen nagy feltöltődés volt..., szerencsére jó időnk volt, így tegnap a szabadba tudtunk lenni, délelött sétáltunk is egy keveset :) :) :) 

Kihasználtuk a wellness részleget is, ahol kiáztattuk magunkat, szaunáztunk is..., nagyon jól esnek ezek a kikapcsolódós napok!!!

Tegnap esti vacsora elött még beiktattam egy 20 perces popsi gyakorlatot, és a helyszínhez illően Réka első, Visegrádon forgatott tornáját választottam :) :) :) Nem fogom soha elfelejteni, hogy ez a torna, amikor megjelent kazettában volt kapható és amikor először tornáztuk végig, másnapra olyan izomlázunk volt, hogy csak pöckösen tudtunk menni...., alig bírtuk a lábunkat felemelni. Most így több év távlatából, és már sok Réka dvd-t végigtornázva, már ezt az érzést egy ilyen blokk után nem érzem. Ellenben egy 2015-ös dvd végigtornázása, igencsak megmozgat :) Így mára egy 20 perc popsit tornáztam végig, erről a dvd-ről. Jó érzés, hogy egyik nap se maradt ki, a torna!!! :) :) :) 

0 Tovább

FittFru

blogavatar

Jövő évben tartandó esküvőnkre, a kívánt alak elnyerése. Rendszeres napi testmozgással, helyes táplálkozással :)

Utolsó kommentek