Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

259 nap...:)

Mivel ma utaztunk haza, ezért még reggel induláskor tornáztam egy 20 perc Rubintot. A 2015-ös dvd-re. Nagyon szeretem, jó gyakorlatok vannak benne. Aki még nem próbálta, ajánlani tudom. Van egy 40 perces blokkja, ami hihetetlenül kifáraszt. Jövő héten tervezem, hogy beiktatom valamelyik nap. 

Ebédre egy finom sálátával készült anya, nagyon jól esett :)Délután már kezdtem érezni az izomlázat, a tegnapi FittArénás nap után..., de mivel gyönyörű napsütéses őszi napunk volt ezért elmentünk egy nagy sétára. Friss levegő, napsütés...., jó levezetése volt a napnak :)

0 Tovább

260 nap...:) FittAréna

Tegnap történései HATALMAS nagy élményt adtak számomra. Barátnőimmel, ahogy azt az előző levelemben írtam sikerült eljutnunk a FittArénára!!!! Rengeteg impulzus ért minket...., reggel egy Dombóvárról indult busszal utaztunk fel Budapestre. Megérkeztünk időben, ahol már rengeteg ember gyülekezett, készülődött. Mi is átvettük az induló csomagunkat, amibe jobbnál-jobb szponzori ajándékok voltak. Le voltam döbbenve, mert nap közben is, bárhová mentünk kóstoltatások, italpultok fogadtak minket..., kitettek magukért a szervezők véleményem szerint.

Átöltöztünk és nekiálltunk..., a brutál teremben kezdtünk, jó kis bemelegítés volt, már az első torna után jól kifáradtunk :). Összeállítottuk a napi tervet, uh folytattuk tovább és a rexona teremben vettünk részt Kiss Gábor Afro mánia tornáján. Első benyomásra élég zűrzavaros volt a koreográfia, de a végére sikerült azért felvenni a ritmust. Aztán következett egy számomranagyon nagy élmény, Sifi&Kangoo Teammel halloweeni kangoon vettünk részt. Még soha nem volt részem kipróbálni ezt a sportot, de pozitív élményekkel zártam az edzés végét. Barátnőmmel az elején, egymást támasztva sikerült felvenni a cipőt, ekkor még nem tudtam elképzelni, hogy hogyan fogunk majd benne tornázni....., de sikerült könnyen megtaélálni az egyensúlyt, uh utána egy igazán motiváló hangulatban éltük át, életünk első kangoo tornáját.

Ezután egy kisebb szusszanásunk volt, ahol a standok között néztünk körbe, és híresebbnél-híresebb sportolókkal találkoztunk. Teljesen feltölti az embert, amikor élőben láthatja őket. Motivált teljesen, hogy igenis van értelme minden nap tenni a céljainkért!!!!

Aztán elérkezett a nagyszínpadon Réka és Norbi Retro Aerobic&Alakreform edzése. Már nagyon vártuk a lányokkal. Annyira jó érzés volt ennyi emberrel egyszerre tornázni, jó zenékre, jó hangulatban :) Nekem már, idén volt szerencsém a Velencei Color run futáson Rékával személyesen találkoznom, de lányoknak ez volt az első. Sikerült egy közös fotót is készítenünk Vele. Mikor már indult volna, akkor csíptük el és tudtunk készíteni vele képet :) :)

Végezetül és a nap zárásaként Tatarek Rezső Iron Box edzése volt számunkra a nap utolsó tornája. Ami hihetetlen lendületes, pörgös, leizassztós volt. A zene itt is hihetetlen jó volt, a Hooligans dobosa volt a meglepetés vendég. Sikerült Rezsővel is indulásunkor egy közös csoportképet csinálni.

Nap végezetével eredményesnek értékeltük a napunkat. Sikerrel végigtornáztuk, azokat a tornákat, amiket szerettünk volna. Este kipilledve, már akkor kellemes izomlázzal indultunk haza. 

Csak ajánlani tudom mindenkinek, hogy próbáljon ki egy ilyen napot!!!! :) :) :)

0 Tovább

261 nap...:)

A mai napom elég eseménydús volt, igaz csupa olyan dologgal tellt, amik teljesen feltöltöttek :) A mozgalmas napomba azért, egy 20 perces popsi tornát sikerült beiktatnom, így a kitűzött cél ma is megvalósult. Rubint Réka legújabb dvd-re tornáztam, nagyon megtetszett első kipróbálás után. Mindegyik részét nagyon kedvelem, a 40 perces teljes átmozgatást kimondottan, hiszen azután érzem igazán, hogy tornáztam :) Jól átmozgatja az egész testet. 

Barátnőim is megérkeztek, nagyon vártam/vártuk őket...., régen találkoztunk így személyesen. Holnap közösen megyünk a FittArénára :) :) :) Nagyon várom, még soha nem volt eddig részem ilyen rendezvényre elmenni. Kíváncsian várom!!!!

0 Tovább

262 nap...:)

Ma kipróbáltunk egy számunkra új edzést. Péntek Enikő, intervall edzésére tornáztunk. 30 percet bírtunk, de ez idő alatt is hihetetlenül leizadtunk..., nagyon intenzív ez az edzésforma. Fenékre és combra voltak az egymást váltó gyakorlatok. Azt olvastam, hogy az is előnye ennek a tornának, hogy serkenti a szénhidrát-anyagcserét, vagyis a szervezet gyorsabban fel tudja használni a szénhidrátokat. Holnap tuti lesz izomláz..., de rádolgozunk majd :)

Szombaton megyünk barátnőimmel a FittArénára, ahol ő is fellép..., már nagyon várom, hogy élőbe tornázhassunk Velük :) Biztos nagy élmény lesz, annyi emberrel egyszerre edzeni.

Mai ételekről, amiket fogyasztottam készítettem fotókat. Megpróbáltam mennyiségben is odafigyelni, és egy kicsit kevesebbet tenni a tányérra, mivel az a típus vagyok, hogy amit elém tesznek, szívbaj nélkül megeszem :)

0 Tovább

263 nap...:)

8 hónap és 20 nap van vissza az esküvőnkig. Szeretném ha a magam elé kitűzött célt sikerülne elérni. A sport mindig jelen volt az életemben. Középiskolás koromig rendszeresen túráztunk, minden héten egy túracsapattal jártuk az országot. Szívesen tornázok, biciklizek és utóbbi időben futok. Mindig nagyra tartottam azokat az embereket, akik kitartóan kűzdöttek a céljaikért. Barátnőimmel nemrég egy közös csoportban elkezdtük posztolni, hogy ki mit tornázott éppen aznap. Ezzel motiválva egymást. Bízok benne, hogy ez a blog írás hasonló löketet ad majd nekem és másoknak is egy sportosabb alak eléréséhez :) Jelenleg 61 kg vagyok. A cél 55-57 kg lenne... :) 

Ma du. hazaérve megbeszéltük, hogy elmegyünk futni. Jól beöltöztünk, mivel elég hűvös volt. Ezt a kört már egyszer lefutottuk, a lakásunktól egy kisebb kitérővel elértünk a futópályáig. Mire odaértünk már kezdett besötétedni, de jó volt látni, hogy mások is még kint vannak és mozognak. Az idő nagyon friss volt, teljesen feltöltött. Sikerült lefutni 6,8 km-t :) 

2 Tovább
1234
»

FittFru

blogavatar

Jövő évben tartandó esküvőnkre, a kívánt alak elnyerése. Rendszeres napi testmozgással, helyes táplálkozással :)

Utolsó kommentek