Az elmúlt héten háromszor tornáztam. Keddi napon a délelőtti 20 perces Rubint tornát még egy esti futással is levezettük. Teljesen más, így télen futni. Ráadásul jó nagy köd is volt, de ismét azt tapasztaltam, hogy a futás teljesen megmozgatja a test minden egyes porcikáját és nagyon feltölti az embert. Nagyon sokan sportoltak a Bregyónál..., ami szintén nagy lendületet ad az embernek. A kollektív sport, vagy az ha látod mások is edzenek, motíváló nagyon. Ezzel szerintem többen vagyunk így...

A háromszori étkezést is tudtam tartani, igaz pénteki nap barátaink láttak vendégül minket, így akkor napi 4szer ettem. Mert nem lehet a sok finomságnak ellenállni. És látjátok, FittFru nem kertel, leír mindent... :) :) és azt is, hogy nagyon boldog attól, hogy ilyen figyelmes barátai vannak, akik készülnek sok finom egészséges finomsággal!!! Köszönöm :) Az pedig külön öröm, hogy mások is el-elcsípnek apró étkezési szokásokat, amivel tehetünk az egészségünkért :)

A múlt hetem egyik kedvence a tökmagolaj volt :) Mivel nem szeretem az olivaolajat..., nem tehetek róla, de nem jön be az íze ezért salátára előszeretettel teszek tökmagolajat, mióta tudom milyen kellemes íze van. Találtam is egy jó cikket, amiben olvashatjátok, hogy a természet patikájának egyik legértékesebb kincse:

http://tokmagolaj.eu/tokmagolaj-jotekony-hatasai

illetve befejezésként egy fotóval zárnám a napot, és az elmaradhatatlan juhuuuval :) :) :