juhuuu..., tellnek a napok, hetek. Olyan gyorsan röpül az idő...! Elkezdtük esküvő terén is a fontosabb dolgok szervezését :), szerencsére jól haladunk! Annyira sok lehetőség, ötlet merült fel bennünk. Lehet bőven szemezgetni a szebbnél szebb virágok, dekoráció, ruhák, torták....közül :) :) :)

Ma egy szuper 40 perces 2015-ös réka tornát csináltam meg. Hétfőn, kedden a 20 perces has-popsi kombót választottam. Feltöltenek nagyon a tornák, mégha néha nehezen is szánom rá magam.

Mivel így télen is próbálunk változatosan enni gyümölcsöket, ezért hétvégén otthon anyával datolya szilvát is vettünk. Így változatosabb volt a mandarin, narancs, banán gyümölcstálunk :) :) Ráadásul tele van vitaminnal C,A...vitaminokkal vassal, káliummal, magnéziummal gazdag :) 

https://happyandsoulconsciousliving.wordpress.com/2012/11/07/khaki-gyumolcs-v-datolya-szilva-magyarul/

Reggelire már egy ideje, zabot-müzlikkel kombinálva eszünk natúr joghurttal. Volt időnk kipróbálni, hogy mik a legfinomabbak. Ezeknek a joghurtoknak, tényleg nagyon krémes-isteni finom ízük van. Így bátran ajánlom Nektek is:

Ha kipróbáljátok, szerintem nem fogtok csalódni :) Ezeket a natúr joghurtokat azért is szeretjük, mert nincsen tele cukorral és ha úgy gondoljuk mi is megédesíthetjük a házi nyírfacukros lekvárunkkal.